Julian`s Laughter (Смехът на Джулиън) е най-новата група на Славин СлавчевВ

...
Julian`s Laughter (Смехът на Джулиън) е най-новата група на Славин СлавчевВ
Коментари Харесай

Кой е Джулиън и защо се смее?

" Julian`s Laughter " (Смехът на Джулиън) е най-новата група на  Славин Славчев

В предаването " Джем сешън " Славин Славчев показа най-новия си музикален план, а слушателите на Радио Варна първи чуха дебютния сингъл " Lost ". Оказа се, че това е група, която е " узрявала " няколко години. Песните, които в този момент работят, в това число и първия сингъл, са отлежавали и са чакали раждането на... Джулиън. Четиримата татковци на групата Милослав Петров (клавишни), Тихомир Василев (китара), Николай Николаев (барабани) и Славин Славчев (вокали и бас китара), възраждат своята авторска музика с ново име, тон и визия. 

Това, което се случва сега, е мое ново преобразяване и е дебют на нов план. Нещо, което до момента не съм правил, с което доста се гордея и съм доста вдъхновен, тъй като искахме да го създадем от много време с момчетата. Те са ми безпределно близки другари, доста мощно се допълваме, балансираме пълноценно, което е доста значимо в една група. Нямаме самообладание да създадем и другите песни, които стоят и чакат, просто ще стане на малко по-късен стадий. В края на другия месец ще запишем най-малко още две-три неща, които ще излязат допускам до края на годината. Имаме към този момент стратегия - тя включва главно тази музика, която имаме от три-четири години насам. Малко по-различен прочит - и тон, и визия - сме придали, само че основата е музиката, която имаме от този момент, описа Славин Славчев .

 Julian`s Laughter Кой е Джулиън?

И ние се питаме кой е Джулиън, името пристигна като концепция от Милослав. Той самият нямаше концепция кой е Джулиън и за какво се смее. Интересното е, че занапред Джулиън придобива може би някакъв събирателен облик от всевъзможни характерности на личностите ни. Точно поради тази мистичност името ни харесва, и поради това, че ни освобождава да творим в какъвто жанр желаеме, не е задължаващо име, което да предопределя стилова устременост. Джулиън може да се смее от наслада, може да се смее, тъй като му се плаче и няма различен избор, а може да сме смее и от дяволитост... Дори по този начин се обръщаме и към почитателите на нашата страницата във Facebook, т.е. от името на Джулиън, а не от наше име. Той има собствен личен живот, който занапред ще си проличи какъв е. 

Тоест Джулиън има четирима татковци...

Нещо такова, да. Съвкупност от нас.

В какъв жанр ще го възпитавате?

Засега е модерен alternative/art rock с най-различни нюанси, само че главната устременост е тази.

Той сега пораства в България, само че пък приказва британски. Само на британски ли ще вършиме песни?

Просто по този начин се случва музиката до момента. Не е умишлено, преднамерено решение. По-удобно ни е в множеството случаи да пишем на британски или най-малко Милослав, тъй като той е създател на по-голямата част от текстовете. Аз имам заслуга в един-два, само че нещата към този момент са на британски, не желаеме да се ограничаваме териториално, желаеме да стигнем до колкото се може повече хора.

 Julian`s Laughter Дебютната ви ария е „ Lost ”…

Понякога в живота си се усещаме изгубени по най-различни аргументи - било то тъй като нямаме концепция какво да вършим с живота си, или нещо се е случило и ни е изкарало от познатия коловоз. А видеото го заснехме с Bashmotion и е опит, в който свирим песента онлайн към шест часа почти без да прекъсваме. Идеята беше да осезаем страстите, които прекарването би изкарало от нас. И по този метод може би е станало малко по-интимно, по-интересно, по-емоционално натоварено. Надяваме се да допадне и на слушателите, и феновете. 
Цялото изявление чуйте в звуковия файл:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР